MaykaWorld
MaykaWorld

Star Wars: Force Arena stenger

Star Wars: Force Arena stenger

Samtidig som Star Wars Battlefront II nylig har fått noen sikre grunner med sin siste utvidelse, ser det ut til at en annen Stjerne krigen spillet får øksen. Bare i, Star Wars: Force Arena sies å legge ned serverne sine.

Her er kunngjøringen (via Mobirum ):


Da vi lanserte Star Wars ™: Force Arena for nesten to år siden, siktet vi oss mot å gi den beste og mest oppslukende Star Wars-opplevelsen mulig for mobile spillere. Spillet inneholdt ikoniske Star Wars ™ -figurer og steder som fraktet oss alle til en galakse langt langt unna. Dessverre er tiden kommet for at vi skal skilles, og vi må ta den vanskelige beslutningen om å avslutte støtten til Star Wars ™: Force Arena.

Fra nå av har spillet suspendert kjøp i appen, men spillerne vil fortsatt kunne kjøpe varer med krystaller og kreditter. Hvis du har ytterligere problemer, kan du også kontakte deres supportsenter her .

Spillet sies å bli tatt ut av appbutikken den01/18/2019 03:00 (UTC + 0) | 17.07.2019 19:00 (PST), så hvis du vil prøve det før det blir fjernet, bør du laste det ned før den tiden. Servere forventes å stenge helt av03/19/2019 03:00 (UTC + 0) | 18.03.2019 20.00 (PDT) / 19.00 (PST).

Inntil da kan spillerne bare spille Force Arena som normalt.



Selv om Force Arena vil være borte, kan spillerne fortsatt prøve Star Wars: Galaxy of Heroes på telefonene sine. Du kan også laste ned Star Wars: Commander .


Se også: EA reflekterer over Star Wars Battlefront 2 Mess og ser frem til 2019