MaykaWorld
MaykaWorld

When Will Don't Toy with Me, Miss Nagatoro blir dubbet på engelsk? Når kan du forvente en Dub-utgivelse for anime

When Will Don't Toy with Me, Miss Nagatoro blir dubbet på engelsk? Når kan du forvente en Dub-utgivelse for anime

Leter du etter romantiske komedier? Ikke lek med meg, frøken Nagatoro er en av seriene som man bør prøve å se! Den følger Hayase Nagatoro, en 15 år gammel jente som er ganske populær med sine atletiske ferdigheter. Hun er en videregående student som liker å mobbe og erte senpai.

I begynnelsen kan fans kanskje tro at Nagatoro bare er en hard mobber som liker å få senpai til å gråte. Men når tiden går, innser fans at hun faktisk har følelser for ham, og den eneste måten for henne å uttrykke det er ved å mobbe ham.


Det japanske nettet erme er skrevet av Nanashi og startet serialiseringen i november 2017 i Magazine Pocket. Populariteten til manga banet vei for en anime bearbeiding som hadde premiere i april 2021.

Når vil ikke Toy with Me, Miss Nagatoro bli kalt på engelsk'

When Will Don

Ikke lek med meg, frøken Nagatoro kan være strømmet videre Crunchyroll . Her er faktisk tidsluker:

  • 09:00 PT
  • 12:00 ET
  • 16:00 GMT
  • 17:00 BST
  • 18.00 CEST
  • 1:00 JST (neste dag)
  • 02:00 AET (neste dag)

Crunchyroll tilbyr et simulcast-alternativ for fans å se det & ldquo; live & rdquo ;. Denne versjonen er imidlertid subbed og ikke dubbet. Det er ikke kommet noen nyheter om en dubbet versjon vil bli utgitt når som helst.



Fans tror at teamet bak Ikke lek med meg, frøken Nagatoro sjekker fortsatt om showet er populært nok før det får en dubbet versjon. Foreløpig kan internasjonale fans fortsatt se serien siden Crunchyroll tilbyr en subbed-versjon.


Den gode nyheten er at Crunchyroll har en gratis prøveversjon for fans. Dette betyr at fans kan se Ikke lek med meg, frøken Nagatoro gratis i 30 dager. Bortsett fra det, inkluderer denne prøveversjonen simulcasts fra Japan, annonsefrie show og tilgang til nettstedets anime- og manga-bibliotek.

Etter det må fans abonnere og betale $ 9,99 per måned eller $ 79,99 for et helt år for å spare mer penger. Trenger mer info om Ikke lek med meg, frøken Nagatoro ? Sjekk ut dette artikkel .

fremveksten av skjoldhelten neste episode

RELATERT: Liker Nagatoro Senpai, og hvorfor vil hun at han skal være alene, forklart i ikke lek med meg, frøken Nagatoro